Tuesday, June 30, 2009

apakah tag ini? wat je le

Copy award di atas untuk diletakkan di blog anda.

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini.
1- name bliau adalah nurul zafirah (xtau la tol ke x eja nama dia)
2- bliau merupakan anak pkck Mohd Khair (nama bapak dia pun aku xtau eja tol x, maklumla dia kata dalam sijil sume nama dia salah eja, surat branak aku xtau la)
3- kesimpulannya,name bliau adalah nurul zafirah mohd khair
4- mulut beliau gagah perkasa.ibarat mulut kluang man.hahaha.
5- "blah la kau..." merupakan ayt yg slalu dickp kt aku.btol kn? ntah la, aku pun x brape ingat. hehe

p/s:menarik bukan fakta2 ini??hahahaha....

Setiap blogger mesti menyatakan 5 fakta/5 hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

LIMA FAKTA :
1- sedang cuti semester, dan giat melayan sinetron upik abu dan laura. hehe
2-aku suke tengok movie o bace cerite yang best, n bercita-cita nak wat movie n cerite camtu yg lg bagus. haha.
3-x sabar nak memulakan sem baru. hehe. awal2 semangat la kan. bese la tu. kn2?
4-aku nak tengok transformer, harap2, x full la nnt.
5-aku x suke kn tag cam ni. huh..

LIMA HOBI :
1- layan movie.
2- main game (pes), walaupun x terer.
3- menari. ha terkezut korang.haha. ni klu da bosan tahap kritikal la.
4- menulis puisi.. baca la yang aku da wat 2 e. huhu
5- tidur, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

sebenarnya aku kn tag orang lain lak. tapi aku mlas a. so da la tu. penat den nak wat.

Wednesday, June 3, 2009

new entry

xda pape.
hehe, saje tipu.