Friday, April 3, 2009

cerita minggu ini

boleh x nk marah org kat sini? suke hati a kn. ni blog ak. tp xnk a, x sopan. ak kan org yg sopan, hehe. tapi just nk meluahkan perasaan, geram. org suke wat menda yg x menyeronokkan kita, salah diorg ke salah kita a. kita slalu wat menda yang x menyeronokkan org kot. ntah la.

topik seterusnya, hari ahad ni malam penghargaan dayasari (MPD), diner kolej la. ak stil xtau nk pakai ape. ada 2 pilihan. suggest kat ak, nk pilih A ke B. haha. harap2 ak akan berjaya memulihkan moodpa. harap2 juga ak dapat mengenjoykan dr ak mlm itu. tahun lepas x enjoy. ntah la ape yg kurang, ak pun x tau.

ape lagi nk tulis, nk lepas gian, da lama x post. maklum la, laptop ku sengal, ni pinjam laptop org. hujung minggu yg lalu ak blk rmh, jd dpt la tgk tv, tertengok persidangan umno. tgk pak lah, dr M n najib angkat tgn sesama. so sweet. haha. harap2 diorg leh bekerjasama. harap2 gak najib akan memerintah ngan baik. lg satu harap dia tegas. biar xda yg brani nk kucar kacir kan malaysia. boring ngan isu2 seperti hindraf, raja dan sebagainya. maklumla, baru std etnik. hehe.

tadi ada yg bertanya, "ko x takut ke nak exam ni". ak ngan slambe jawap, "malas pk". haha. teruknya saya. ni la tanda2 motivasi diri yg kurang. camne nk tambah ek. senang je, jgn mlas, jadi rajin. haha, camne tu. pk la sendri, n harap2 ak pun leh pk solution dia.

k, la chow dl. mlm ni, mlm juara2 feseni. kepada yg menang, tahniah, yg kalah cube lagi lain masa. mungkin korng bagus, tapi judge x pasan. hati2, takut ada bom kat dtc. haha. Assalamualaikum.

4 comments:

zarf_iera said...

bestnye...nk tgk gak mlm juara2.

moyu said...

haha
spe suh blik awl...
hahahaha
en. daud...
sy rs awk ptt pki bj yg sy plh 2..
ala... yg 2 la...
yg 2...
hahaha

mohd ikhwan said...

almk daud..ak xde bj lg ni...
cmne?? huhu

DAUD said...

ok la saya ikut cakap moyu.
padan muke ko zaf. hehe.
ko xda baju lagi ke ikhwan,
xyah g a
haha.