Saturday, November 14, 2009

best sangat ke NUR KASIH ???


Nur kasih, satu drama berepisod yang sangat di gilai sekarang ni, baik kawan perempuan mahupun lelaki sume pakat duk tengok cite kabir bakhtiar ni. best sangat ke??

boleh x korang berikan beberapa sebab kenapa aku perlu tengok cerita ni juga?

cam nk layan gak, sebab ada yang kate sama hebat ngan prison break, ye ke? membe aku yang study kat US pun layan. tol ke best ni???

bagi sinopsis sikit.............

12 comments:

moyu said...

sk tgk nur kasih ni...
sbb citer die tenang n x kelam kabut...
flow n gambr die pun bgs...
lg 1 citer ni x la merendahkan mentaliti kite...
certain2 citer m'sia 2 wat cam org m'sia ni bodo...
sry ye... ni pendpt je... huhu

DAUD said...

perlukah saya menonton cerita ini juga??

SyAhmaN said...

aku suka sarah... :)

mizahanafi said...

daud,
cte nie sgt222 best..
ko patot tgk lah....nak taw sinopsis try g kat tv3 nye website...n nnti msti ko akan benci sarah nye.hehehe

moyu said...

tgk la...
da tgk br tau...

Hans said...

kawan aku dh jadi gler.. sbb citer niey.. dia moderator utk blog Nur Kasih...
kalo dia nga tgk cter niey, jgn di tegur..;D

DAUD said...

man>> kenapa ko suke sarah

mizah>> kenapa nk kena benci sarah,
best sgt222 e, cam nk tgk je

hans>> bahye tu da sampai jadi giler,
siap x leh tegur plak tu,
ni da kes jangan tegur. haha

zarf_iera said...

ak suke gak mule2..skang ak dh mls nk folow sgt.dh mkin ntah pape. ak x suke adam.x suke sarah.x suke aliya. x suke nur. x suke. x suke! xsuke! x suke! ak suke aidil je.wakakakaaka...emo lak aku.pehal???

::tengku nur anisa:: said...

tp cite tu lembab cket laa.. awal2 best. sarah jahat.. hoho~

kura-kura c0mey said...

cite nur kasih ni,
my point of view adalah,
pmulaan citer ni mmg best....
ada unsur2 moral...
but then,pertengahan citer ni
da tak brp best...
cam terlari dari realiti sket..
tp kalau en. daud nk tgk ms bosan2,leh ja layan~

Muhammad Hilmi said...

da abes pon drama nih....hmmmm....overall 3.5/5 la aku bagi...drama ni agak berbeza dr drama2 melayu lain. mengetengahkan cara hidup mejoriti melayu islam di malaysia secara berkesan...awal2 best, tapi dekat2 last tu macam dah merapu sket..but still okey. bagi aku, kekuatan bagi DRAMA NUR KASIH ni selain jalan cerita+dialong yg menarik adalah melalui teknik persembahan fotografi/shooting memang terbaik lah! + lakonan Fizz Fairuz sbg Aidil amat3 lah REAL......syabas buat NUR KASIH

efi said...

hilmi,ko rating ikot hati ko je. siot la 3.5 wakaka =x