Friday, September 3, 2010

hitler, si misai kontot


korang kenal tak arwah hitler? ala yang misai kontot tu. mesti korang pernah tengok punyalah. tapi belum tentu korang tau sapa dia. aku pun sebenarnya tak tahu siapa dia ni sebenarnya. yang aku tahu, dalam cerita-cerita orang putih, diorang sangat allergik dengan hitler ni. contohnya dalam cerita bachelor party 2. haha. (tetibe terasa nak tengok movie ni). sesiapa yang tak pernah tengok try klik sini,

selama ni aku tak pernah ambil pusing kenapa diorang allergik sangat dengan hitler dan tak mahu ambil pusing pun. tapi satu nota fb yang aku jumpa kat blog separuh nafas mati telah sedikit sebanyak menjawab persoalan aku.

korang nak baca? klik sini.

dari apa yang aku baca, aku dapat simpulkan yang orang putih takut dan trauma kat hitler sebab.
1. hitler tak suka yahudi. dia anggap yahudi ni pembawa bencana.
2. hitler suka dan hormat agama islam.

gambar hitler.
cam bese dari google.

renung-renungkan... kalau ada info lain, tambah-tambah la ye.


1 comment:

ayeDo Roslan said...

yup.benda ni pon aku baru bace gak kat kondakondi.com.