Wednesday, November 23, 2011

Khidmat Seks

Laki: Buat apa nak hantar dia ke sana?

Bini: Dia gersang tu, dah lama sangat berkurung kat rumah ni. Tu yang asyik bising, tak tentu arah siang malam. Awak mana lah tau, awak pergi kerja, saya ni yang duk rumah, sakit telinga mendengarnya.

Laki: Habis tu kalau beranak semua macam mana? Awak nak jaga? Nak jaga dia pun dah banyak guna duit, lagi nak jaga anak dia.

Bini: Tak pa, saya ada kawan. Dia kata nanti lepas puaskan si marry tu dan kalau lekat, dia akan ambil anak tu. Dia jaga, awak jangan risau ye.

Laki: Awak pasti ke kawan awak tu nak dan rela. Dan awak pasti ke Marry tu setuju?

Bini: Kawan saya tu mesti nak punya lah. Marry pun mesti ok je. Saya dah tengok dah kat mudah.my. Elok je. Selalu dia charge RM200, tapi ni sebab kawan-kawan dia bagi free. Dia nak tolong.

Laki: Betol ke ni?

Bini: Betol, kalau tak caya awak tengok ni. Khidmat Seks untuk kucing.

4 comments:

moyu said...

hahahaha...
khidmat seks terang-terangan ni...

AreDa said...

aku tak sangka khidmat ni pon ada..

A retarded kitty said...

wujud ke di Malaysia?

DuniakuAbstrak said...

cilake