Saturday, March 21, 2009

kap raja sungai da habis...

seronoknya, latihan kami semua selama berbulan lame nya(dari bln 12), berjaya dipersembahkan dengan bestnya. kami sume sungguh berpuas hati. thanks sgt2 kat audience yang turut memberikan kami energy yang terbaik. Tq gak kat bdk2 5th yang datang terutama bdk2 mechy. sayang korang.

tapi kan, ramai yang cakap ak cam adeq. betol ke?? ntah la, sebab ak pkai jaket pink dia kot. huhu. saat paling mendebarkan, yukiko(pika) terjatuh. bapak seram yei. takut sangat kalau dia x leh blakon. nasib baik la ok. masuk ni da 2 tahun berturut turut, kitorang perform ada pelakon terjatuh. thun lepas fahrul. haha.

yang penting semalam sangat best. thaks kat adeq, kak intan, bdk2 5th dan sesapa la yang terlibat. Awek aku pun terlibat(tolong make up lg, haha). marilah kita berdoa agar kap raja sungai akan menjuarai lagi drama pentas bagi tahun ini.

1 comment:

JIWA KOSONG said...

haha..ko kan adeq junior
weh..dengki sioOt
awek kO make up kan..sweet giLE