Tuesday, March 24, 2009

Kekosongan itu...

bila saya banyak benda nak wat sehingga x teratur, saya jadi celaru. bila saya celaru, saya rasa kosong (blur). semasa saya kekosongan itu, sangat tidak best. rase cam nk tidur je. tp nk tidur pun x best, sebab xda feeling pape. teruknya perasaan itu.

selalu rasa begitu dan baru sekejapan tadi terasa begitu. kadang-kadang berkongsi kekosongan itu dengan rakan, namun mereka tidak paham kerana apa yang saya ceritakan itu kosong. tiada apa2. mengape ye. entah la. x suka begini.

sebab kekosongan itu masih menguasai sebahagian otak dan diri ini, maka post ini juga mungkin kosong dan saya akan menamatkan post ini disini. agar kekosongan ini tamat selepas post ini dipostkan.

tapi, klu ada idea mengisi kekosongan itu... boleh la kongsikan agar tidak kosong ye.

15 comments:

moyu said...

bl rs kosong... cr la org yg sudi dgr... mayb die x phm... tp mayb die leh cb wat awk hepi...

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Banyaknya kosong...

zarf_iera said...

apakah ini daud? ko chat ke x ni?? cam jiwa kcau je..hahaha..

Khairul Anuar Mohamed said...

kalau kau rasa kosong. kau jangan minum air kosong. eh apa aku merepek neh..hahahaha..
pape pown betul kata ira di atas!

DAUD said...

kekosongan itu berbunca dari kecelaruan, kecelaruan itu berpunca dari banyak menda yang x teratur.
yela2, nnt ak cari org tlg mengisi kekosongan e. agk2 nnt ada org yg jeles x klu org yg isi kekosongan tu bkn dia. hehe.
tq semua.

Anonymous said...

kalo yg jelez tu memahami n mersakan tu terbaik wat yg tersayang, xjelez kot..
tp tpi lah kalo langsung xjelez,,
sbb jelez tu kan tandanye syg..
huu~

moyu said...

haih...
sshnye nk commnt kte2 en. daud di ats...
t'pulang la...
xde org yg leh nk kwl hdp kt kan...
x semestinye diam 2 x ksh...
x semestinye gak bising 2 x memahami...
klu asyk nk difahami n x memahami...
ssh gak...

Khairul Anuar Mohamed said...

amboi..
tak cukup sorang ker encik daud nak carik bukan dia plak sebagai mengisi kekosongan neh!?
aiihhh..meh sini kat aku meh..
aku isi kekosongan kau..
ok?! ira lampu hijau kan?!
hahahahahahaha..

cinta kita said...

kerol!!!
nyebok jek..
moveeeeeeeee...
watpe nak cari yg lain..
hargailah yg sentiasa berada bersama anda selalu..:)

zarf_iera said...

adoyaiii..dasat r kowg ni. ayt berbunga bunga.bikin gua penin pale saja.ooo ira...blog ak xnk komen ea..xpe2..huhuhu..

moyu said...

spe la yg menhebohkn identiti ira ni...
x ptt tol...
haha...
k kerol... green light!!!
2 pun klu rum8 i bg la...
hahaha
wat cinta kita...
sokong kte2 anda...
haha
zaf...
da lwt da blog...
komen je lum lg...
tggu...
haha
wat daud...
sry wat blog ni cam blog sendiri..
he3

DAUD said...

xpe2
korg leh je wat blog ni cam korg punya.
xda hal.

Khairul Anuar Mohamed said...

adehhh..
ni yg susah ni kalau banyak sangat yg nak nyebok!!
dahh! dahhh! cinta kita pergi balikkk!!
ok ok! tumpang lalu..
cinta kita ni mmg suka nyibok!!
dahhh! dahh balik cinta kita
(sambil tarik tinga)
wat malu company jeh nyebok sini

DAUD said...

biar la dia nk nyebok.
ape la mengganggu ketentraman.
sian cinta kita.
kan.. kan..

moyu said...

haha...
da men halau2 plak sumer...
haha