Wednesday, September 2, 2009

spiderman

gambar spiderman ni di ambil di Blok A kolej kediaman ke lima, power kan KK5. huhu

10 comments:

aku manusia said...

ek eleh..power mndenye.

Khairul Anuar Mohamed said...

aku manusia..
tentu kau lagi power kan? :D

hahahaha!

daud! sejak bila kau jadi photographer neh?
aku nak sowh kau amek gmbar aku raya boleh?
:D :D

LaDy_vicQa said...

d.. tdo kol bp la tu..
suke noa dak tu nak femes
lepas mati..
tah pape la orang skarang ni..
lain la kalo de keje mengecat bangunan ke hape ke
ngengong..
wat malu UM je.. ehehe

DAUD said...

aku manusia> tol2 aku sokong kerol,
ko tnt teror.hehe

kerol> raye e, x free a, da ada tempahan.huhu

vicqa> orang tu mmg contraktor a, dia cat pipe kot, tgk kat pipe sebelah tu kan ada area yg putih, dia cat jd pink la.

moyu said...

hbt tol abg 2...
giler brani...
huhu
daud da kn booked rye ni...
i da booked die dl...
sry ye kerol....

DAUD said...

sori kerol,
moyu lg hot dari ko,
lain kl cube lagi e,

muhamad radzie said...

http://mradziealias.blogspot.com/
link blog baru. terima kasih

moyu said...

hahaha
u ni...
segan i tau...
thnks...
wat ssh2 je puji...
he3

LaDy_vicQa said...

hehehhe..
kene mintak maaf la kat spiderman tu..
tak pasal buat dosa kutuk dia..
tp cm takde alat pape pn..
huhu..
sorry lerr..

DAUD said...

mmg xda pun,
dia just pegang kat lubang angin,
n dia bw berus sebatang je kot,
lupe lak interbiu