Sunday, August 30, 2009

uuuuu yehhhhh

satu perkataan untuk describe semuanya, sebenarnya tadi da penat menjerit dan melompat2.
k, meh ak bg teka teki,
byk2 setan, setan ape yang x kn rantai time pose?
jawapannya, setan merah.
haha, da la x kene rantai, pastu menang lak tu,
lawan meriam yang xda bom. haha.

walaupun ketinggalan 1-0,
tetapi come back tu sungguh bergaya.
i Like. hehe.

nak tambah lg,
korg kipas2 meriam mesti gembira,
dengan sebutir gol last minit,
tapi hampeh, offside rupenya,
berdebar juga pakcik.
huhu.

xpe, lain kali cube lagi ye.
uuuuuu yehhhhhh

17 comments:

zarf_iera said...

oi pkck! asal ko bjgkt ngan kerol ni? sjak bile ko jd kaki bola???
owh tidak....sekuat2 setan..kuat g pengaruh si kerol ni.hahaha..

DAUD said...

maknenya kerol setan ke?
haha,
dia a ni ajar aku tengok bola,
kan da lekat da.

mohd ikhwan abdullah said...

even xde sore pn..ak nk jerit gak!
"in ur face bro!! woooohhhhh!!!"

zarf_iera said...

hahaha...kerol setan? aku x ckp.ko yg ckp.hahaha...

LaDy_vicQa said...

alaaa..
pasal bola..
tak tau nak comment cmne..
hehe..
"bukan dalam padang saya"

DAUD said...

zarf>>syhhhh,
diam2, jgn gtau kerol kite ngumpat dia.

vicqa>>best o bola, best gile. sebab man u meng.

LaDy_vicQa said...

d.. u suke MAN U ke? baru tau.. hehe

Khairul Anuar Mohamed said...

sesungguhnya allah melihat apa yang kita buat. dan allah juga mendengar apa yang kita percakapkan..

sesungguhnya aku sedang berpuasa..
sabar! sabar! iman! iman!

DAUD said...

kerol>>sabar2, hehe
zarf>> ko a ni ajak aku ngumpat
vicqa>> xdala minat sangat, tp dlm EPL man u la plg best, arsenal kurang best, tu tgk man u main.

hehe, jgn marah kerol, men2 je.
merdeka beb. jom jerit.
MERDEKA!!!

Khairul Anuar Mohamed said...

hahahahah!
nanti aku balas dendam!
siap kau!

moyu said...

haha...
kerol xnk jerit 2...
meh sye jeritkn...
MERDEKA!!

DAUD said...

dia da jerit da pun,
klu bukan semalam,
dia jerit semalam semalam,huhu

cinta kita said...

kerol2..sesungguhnya anda sedang berpose..
sabar separuh drpd iman..

hahahahaha..kelakar kan korg time aritoh..aku rase arsenal maen da semangat waja dah..aleh2 bley plak tergol sendiri+bgk penalti free..

tp aku x bley bla tgok rooney celebrate..gol penalti celebrate mcm nak rak..sekali lgk lwk..

xpernah aku terhibur tgok bola..hahaha..

DAUD said...
This comment has been removed by the author.
Khairul Anuar Mohamed said...

daud..
this post has been removed by the author?
wakakakaka!
haaa..
nak aku bgtao ape kau tulis tadi? :P

DAUD said...

xpe a, nnt ko mkn dalam je.
haha, biar la ia menjadi rahsia.

moyu said...

sti besar rahsia 2...
hahahaha