Monday, October 19, 2009

lirik miasara (lagu dalam filem papadom)

miasara

waktu pagi kau sinari hidup ini

bangun papa bangun mami

kau sebuti telinga kami

satu hari kau kan pergi

tinggal kami bersendiri

walau apa kan terjadi

kau tetap akan kami cintai


ohh.. miasara tidur lah

kamikan bersama mu

dibuai mimpi nan indah

dan doa papa dan mama mu

tidur lah miasara

tidur lah miasara

tidur lah


miasara

yang pertama anugerah terutama

senyuman mu belai jiwa

pengubat hati yang lara

tuhan lindungi permata

selamatkan sentiasa

dari duka di dunia

akan kita hadapi bersama

rambut mu mata mu bibir mu hati mu

senyum mu tawa mu di hatiku selalu


ohh.. miasara tidur lah

kasihani mama mu

kerana dia menunggu

untuk bersama bapa mu

tidurlah miasara

tidurlah miasara

tidurlah


tidurlah miasara

tidurlah miasara

tidurlah miasara

hooo.. tidurlah


bagi sesiapa yang dah tengok papadom, korang perasan x lagu ni ada kuar. dia kuar time kita nk kuar panggung. nk uploadkan gak lagu tu, tapi aku xda, yg ada cume lirik. n aku nk sangat lagu n lirik lagu yang ada makan aiskrim comot2 tu. haha.


lagi satu yang best, tgk perenggan 2nd last, direct gile ayat. haha.

12 comments:

mohd ikhwan abdullah said...

time kaseh daud!

Khairul Anuar Mohamed said...

neh lagu untuk anak dia..
miasara tuh anak dia..
yang berlakon untuk watak miasara umur 10 tahun.
dah lama babe lagu neh..
waktu miasara kecik sangat lagi.
:D
saje nak komen! :P

LaDy_vicQa said...

perasan2.. sebab i da tengok.. hehe..

moyu said...

hahaha
biar la...
lgu die...
sk ati die la nk wat camne...
tp lgu ni mmg comel...

DAUD said...

kerol>>da lame e,
xtau pun, haha,
yg aku tau lagu ni best.

moyu>> tol2, best gile,
comel lak tu

ikhw@n said...

betul3....lgu nie best....lg2 bile teringat cite dia.....terasa cm menarik giler....klu ko da dwnload lgu nie jgn lupe kongsi2....huhuhu

DAUD said...

meh datang amik kat bilik aku

shah_easy said...

search lagu eskrem sarah 2 kt utube.. da ade da...:)

Hafidz Kamaruddin aka HPP said...

jumpa lirik mia sara kat blog ni!

thx

aku de dpt lagu ni tp dpt dlm bentuk application, pas kt aku leh x?

afiidzz@yahoo.com

alya said...

eit...nk tanye.pe lagu eskrem 2? nk cari tp s jmpe pon la..lam utube pon tade...

alya said...

klu tau t gtau k..thx alot!

Anonymous said...

tau x lagu yg ade kt dalam citer papadom yg org tetibe nyanyi tu,akhir lagu tu dorang g makan kt kdai saadom.. kalau tau, leh tlg anta tajuk dgn name penyanyi die skali kat secret.agent_com@yahoo.com .. Please~

Thanks!