Saturday, June 25, 2011

Adik bongsu

Aku tak suka adik bongsu. Sebab:
1. Diorang degil
2. Selalu nak menang je
3. Manja lebih
4. Dan lain-lain.

Berdasarkan pemerhatian aku pada anak bongsu 15 thun ke bawah la kan. Kang cakap yang 15 tahun ke atas ramai plak blogger bongsu marah aku.

By the way, semalam birthday adik bongsu aku. tapi tak wish lagi kat dia. Jap lagi a aku call

5 comments:

ummi kalthum binti mohamad said...

same goes to me loh..

@sm@lin@ said...

Baru nak marah..seb baik ko kata 15 tahun ke bawah..haha oi aku anak bongsu. tapi aku independent okee!! hahaha

♥ p a a n i ♥ said...

hahahaha aku pun bongsu. seb bek ko ckp 15 thun ke atasssss!! tp semua point ko tu aku sokong la..haha

FasiHaH SupiaN said...

ohhhoooooo aku terasa.....sabar2..huhu

moyu said...

hahaha... nak wish besday pun kutuk2 dl ke... x ptt tol...