Wednesday, June 22, 2011

Memberus gigi

2 kali sehari, cukup tak?

Time mandi pagi and mandi petang. Rasanya dah sangat cukup dah tu. Jimat air, jimat ubat gigi kan. Tapi tiba-tiba aku rasa nak tambah sebelum tidur. Biar 3 kali sehari. Bukan apa, nak praktis awal-awal. Maklumlah, kang kalau dah kahwin, mesti la nak tidur tu ada ringan-ringan kan. Hari-hari nak full performance letih pulak nanti. Jadi bagi mengelakkan mood yang kurang enak, eloklah kita sama-sama praktis, jadikan amalan untuk gosok gigi sebelum tidur. Buatnya keluar bau durian, keluar bau petai, tak ke naye. Kalau bau sambal belacan ok lagi la kot. Feel je kan bau dia.

6 comments:

♥ p a a n i ♥ said...

sengal.haha. gosok 3x la weiii.bersih ckitttt

Budak Botak said...

He3, bagus2. Amalkan selalu...

Entry terbaru -> Blogger Buat Segmen Wordless Wednesday & Spontaneous Thursday Patut Bersara... (",)

Moyu said...

Pe la awk nye entry plik2 je ni. Haha. Gosok la gigi b'4 tido. Lg penting dr time bgn pg tau.

Anonymous said...

Ye, saya akn gsk gg sbelum tdo.
Tp knp gsk b4 tdo lg bgs?

Anonymous said...

Ye, saya akn gsk gg sbelum tdo.
Tp knp gsk b4 tdo lg bgs?

dilly wonka said...

:) gosok gigi at least 2x sehari..pentingya sebelum tido and bangun pagi.tapi if nak gosok gigi 3times a day better la..huhu ;)