Thursday, July 9, 2009

sekuntum mawar untukmu


sekuntum mawar ini adalah untukmu, kekasih sekasih kasih. huhu, cam pelik je kekasih sekasih kasih. lantak a. biar ar, ni blog aku kan.

sebenarnya jap lagi ak nk blk ke rumah, di kota tinggi. mesti ramai yg nk cakap, baru je seminggu da nk blk rumah ke. saje je nak balik, nak amik brg yg byk lg tertinggal. maklumlah 2 weekend dpn xleh blk, ada bengkel CITRA.

sedikit pesanan kepada kekasih sekasih kasih (myb ble dpt nick name yg lg best, ianya akn di tukar.)
1.bye, sy nk blk ni.
2.jg diri lek lok.
3.klu rnd msj la.

dah, 3 je. kate sikit kan. 3 dah la. doakan ak selamat sampai. bye2.
mak, abah rnd ny hambe kat kamu.

8 comments:

moyu said...

agk plik pnggln 2...
hahaha
klu rnd je ke leh msg?
x rnd xleh ye..
huhu...
syg awk...
smoga slamat smpi....

DAUD said...

leh2, anytime bleh,
tp mase sy x bw hp msk toilet a,
mase solat pula, saye x leh reply,
n lain2 mase yg xleh gak.

zarf_iera said...

nyampah aku.ni sowg g.pun ngah musim mengawan ke??
hahahahaha....

mohd ikhwan abdullah said...

oih daud! bwk blk mknn byk skt!! wahaha

Khairul Anuar Mohamed said...

haahahahahha..
syg awkk?
awkkk? ehh? ehh?
hahahahahaha :P
bukann tutttt ker?
lalalalalala :D

elehh zarf..
dengki tol..
dah gi cari laki..
boleh mengawan plak..
takder laa kuat ngat membebel..

moyu said...

sibuk la kerol...
sk ati la nk pggl pe pun...
hahaha

cinta kita said...

hahahahha..ntah nye kerol bior la dowg toh nak pggl pe pown..loving r toh..

ala zarf..daud neh mmg tgah mengawan kot..beri lah kesempatan pd dorang..huhu..

Apecxz said...

Haha, aku rasa blogspot kene buat button like comment jugak la, sebab aku nak like comment zarf tu...
wahahahahaha