Wednesday, July 7, 2010

ingin rakan anda blanje makan? bagilah dia duit dulu

haha, brape punya panjang da tajuk dia. tak mau cerita panjang lebar, terus ke titik ye.
korang tau tak pe tu naffnang n segala macam iklan2 2 semua. sesapa yang tak tau g tengok sebelak kanan blog ni, iklan tu la... nampak x? kalau tak nampak, maknenya tinggal lagi dua jumaat la korang.

iklan2 tu sebenarnya boleh bagi owner tu komisen. carenya mudah, tapi ia perlukan pertolongan daripada para pembaca seperti anda semua. pembaca yang rajin perlulah mengklik atau menekan iklan2 tu. barulah pemilik blog tu dapat komisen. ni dari apa yang aku paham la.

jadi secara am nya, korang sume mesti baca blog2 kawan korang or blog2 yang cambest, maka tolonglah kwn2 korang tu dptkan sedikit side income. sebagai perangsang buat mereka untuk terus menulis dan mungkin dia tringin nak blanje korang makan.

dengan ini, bermula saat ini, saya minta korang sume tolong saya ye. x susah, skali klik saja. haha. saya juga dengan ini akan tolong rakan-rakan yang lain, insyaallah. apa salahnya tolong kawan dan bangsa kita jadi kaya sedikit. x rugi pun.

bagi sesiapa yang tringin nak wat nuffnang ni juga, sila mendaftar di web ni> http://www.nuffnang.com.my/

tekan2, duit2.

6 comments:

athirah said...

wahh daud... sjak ble pasang nuffnang ni.. heheheh =)

DAUD said...

da lama da kot,
lama sampai aku pun x pasan,
haha

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

It is illegal for you to force user to click your ads. IT IS AGAINST THE TERMS AND CONDITIONS. The click should be genuine, that is, people really want to know more about the ads and they click it, they are forbidden to click it just for fun, each of these companies like Google Adsense, Nuffnang, Advertlets, Innity, they are all have sophisticated software to detect whether the click is genuine or not, they detect all the user IP, time taken and so on...

P/S: Too many illegal click will make you disqualified for the service... sometimes blacklisted... (via JanganMenipuCarilahDuitHalal SMS)

DAUD said...

baiklah encik tarmizi,
x pakse pun,
ajak rakan2 tolong je,
haha.

moyu said...

why so serious???
huhuhu

Hamzah Ian said...

sotong goreng!!!