Wednesday, December 1, 2010

hantu kak limah balik rumah

oh, tidak kenapalah time-time kesusahan kepala otak dan kewangan nilah banyak sangat cerita yang kuar panggung. tak sempat lagi nak tengok mega mind dan tangle, dah macam-macam cerita macam best berderet minta simpati ditonton.

cerita melayu yang cam best nak ditengok, aku tak bodoh dan juga crayon. tak tahulah leh tengok ke x? kalau ada orang belanja pun lum tentu aku nak pergi tengok. duit, exam,exam tesis. testis jadinya nanti. haish.

k, hantu kak limah balik rumah. ni sebenarnya tajuk terbaru filem dari mamat khalid. estet baru je haritu kuar wayang, da kuar cerita baru lagi dah? cepat tol la mamat khalid ni. sebagai peminat filem-filem mamat khalid yang terencat tu, aku akan cube sediakan masa dan wang untuk dileburkan demi dia.
maklumat lanjut, korang pergi buka kosmo dan muka buku...
ni dia punya promo video. rembat kat youtube je.

sokonglah filem tempatan, tapi tak payah sokong 2 alam.
dengarnya ada 2 alam 2. target 80 juta pulak. haha

6 comments:

ijat_asni said...

macam bez je~

DAUD said...

nnt g tgk e

♥ p a A n i ♥ said...

kompem best!

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

testis? lucah, lucah, lucah...


P/S: Narnia! In 3D! Tangled! In 3D!

moyu said...

huh!!!
bgs gak mvi best2 kuar time xde duit
xde la abis duit kat si2 je...
haha
tp citer ni cam best

DAUD said...

paani>> mane tau best?

mizi>> sepanjang2 entry, testis gak ko nampak.

moyu>> tol2, save duit