Sunday, December 5, 2010

seksi untuk diri sendiri


nita seksi untuk diri sendiri
kejadah apa seksi untuk diri sendiri tapi ambil gambar, masuk paper bagi aku tengok. pastu aku bagi korang tengok pulak. kan dah jadi nita seksi untuk kita semua.

tips seksi untuk diri sendiri.
1. mandi sorang-sorang, pakailah mini skrit, bikini. bogel terus pun tak pe.
2. time tak da orang kat rumah, berjalanlah, berlarilah, bergoleklah dari ruang tamu ke dapur tanpa sebarang pakaian atau baju-baju yang tak cukup kain.
3. seksi-seksi lah depan cermin atau bogel terus. pujilah diri sendiri bagi menaikakan keyakinan diri.

barulah betol nak seksi untuk diri sendiri. jangan bagi orang tengok.



10 comments:

ashall said...

haha..btol tu daud..aku sokong..haha..patot die jgn cakap seksi utk iri sendiri..juz cakap 'no comment'..heeee

♥ p a A n i ♥ said...

tutuppppppppppppp mataaaa tutuppppppppppp
hahahaha

❤ Cik Ain ❤ said...

aah.. btol2.. ^_^"

DAUD said...

ashall>> no comment. haha

paani>> tutup peha je la. haha.

cik ain>> kan2.

SyAhmaN said...

dah macam orang minyak ak tengok

platipus said...

tips kau bg tu buat aku gelak sorang2 mcm org gila..hahahahahahaha

zazaw said...

HAHA
kau lak seksi cm ner??
tunjuk sikit derrrr

DAUD said...

syaman>> huhu

platipus>> klu ko x gelak pun ko memang orang gile. haha

zazaw>> seksi ku hanya untuk diriku. haha

moyu said...

nape die nmpak cam berminyak???
pe die pki???

daud said...

x tau la tu. haha. tny la dia