Thursday, November 11, 2010

banting orang

korang pernah tak jadi budak-budak? mestilah pernah kan, even benjamin butang yang lahir berbadan orang tua pun berpikiran budak-budak.

kisah ni kira-kira berbelas tahun dahulu, time aku darjah 1. masa tu pengaruh tv sangatlah hebat. macam cerita gaduh-gaduh tengok. dari jackie chan sampailah ke power rangers aku layan. sailor moon pun layan gak. haha. (tapi tu darjah 1 ke?)

tengok punya tengok, adalah beberapa cerita ajar cara-cara membanting orang, bukan membanting tulang saja, dengan orang tu terus kita banting. tak paham banting macam mana. tengok gambar.
nilah aksi membanting yang aku try nak tiru. haha

satu hari tu aku dengan semangat ingin mencuba yang tinggi, suh member aku diri belakang aku. lalu, tangan beliau aku ambil dan ketiaknya ku letak di atas bahuku. hiyaek... dengan bergaya aku menarik tangan dan membanting beliau.

gedegang.... bunyi kepala bertemu simen. haha. beliau control je mula-mula, pegang kepala dan buat muka kepam. beberapa ketika selepas itu beliau menjerit menangis. haha.

sori ye en. beliau. aku dah lupa dah siapa mangsa tu. tapi sori sangat-sangat, ingat dia landing badan dulu cam dalam cerita, sekali landing kepala la pulak. nak buat macam mana, aku tak expert lagi masa tu. haha. sekarang tak tahu la pulak, dah tak cuba buat lagi selepas peristiwa itu.

9 comments:

moyu said...

dasyat tol bunyi kepala bertemu simen 2....
cam bny besi bertemu besi...
hahahaha
cian en. beliau...
sape la suh ikt cakap en. daud ni...
huhuhu
by d way...
sailormoon ms awk darjah 2 ye... huhu

Heidi Shafiq said...

fuh! dulu ms kecik aku slalu bertumbuk ngn kwn kt sek tanpa motif.. pastu gigi masing2 byk patah.. rilex plak tu gelak2..

DAUD said...

moyu>
en. beliau xtau pun en. daud nk wat begitu. beliau diperdaya. huhu.

DAUD said...

heidi>
korang mesti berangan cam dragon ball kn. tumbuk lelaju.

Amirrah Zawani said...

eyh..
kesian.. msti tahan sakit tu..

DAUD said...

amirrah>>
mesti la sakit, nak cube?

M a W a D D a H said...

dasat ar...

LaiLa said...

auch.
sakit tuh. ish ish

DAUD said...

mawaddah n laila>>
huhu, x sengaja...