Saturday, November 13, 2010

boring lagi

aku tau dah ramai yang dah habis exam. tapi aku lum start exam lagi. jadi meh la study ngan aku. haha.

pastu kita makan pisang mutan ni pulak ye.

yang ni gambar hiasan je. harap2 jangan ada yang gatal2 wat seks, konon nak release tensen. tapi kalau dah memang korang tu degil cam syaitan. pakailah kondom, agar tak ada bayi terbuang.

finally, selamat maju jaya buat mereka yang lum exam, dan selamat bergembira buat yang dah merdeka.

semua gambar aku cilok dari win.failblog.org

4 comments:

aNiSa hANg tUaH said...

huahua
saye tak exam lagik ni
gerammmm

noyu aida said...

good luck exam ye daud..ni last sem ke?

all the best~

~~aKoO~~ said...

erk..xexam ag..kaMu budak mane??lmbt tOl staRt..

DAUD said...

Anisa>> huhu, sbr2.

noyu>> ada lagi satu 1.

akoo>> dak UM. pas raya haji br exam, hbs bln 12