Sunday, November 14, 2010

malaysia 0 - 3 china

malaysia vs china, bola sepak piala asia. giler apa 3 kad merah. bongok nya ref... argh... marah aku. siap ada 5 kad kuning lain pulak tu, mampu 0-3 je la. nasib layak gak pergi pusingan kedua.

kad merah 1> dapat sebab sengaja sepak bola keluar padang... cam ayam bertopeng babi ref itu.
kad merah 2> kapten tanya, napa bagi kad merah 1, dapat kuning, tanya lagi kenapa dia dapat kuning, hambik kau lagi 1 kuning. so merah.
kad merah 3> langgar manja gitu pun leh jatuh? leh dapat kad?

tapi aku bagi pujian la, dari minit 24 sampai 61, main 8 orang + 1 keeper, still leh maintain 0-0. pasni korang masuk 2nd round, aku tak harap tinggi la. dengan injured + 3 kad merah. sapa lagi nak main. pastu lawan iran lak tu esok petang. pasrah...


baru jumpa video. tengoklah ref tu bagi kad, macam bagi bisnez card je.
kad merah 1. x patut.
kad merah 2 lagi x patot.
kad merah 3. bagi penalti boleh, tapi tak payah merah kot. bukan tackle ganas pun.

5 comments:

Heidi Shafiq said...

geram tgk referee tu..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

bila nak g sana ni buat kecoh

moyu said...

wujud plak org gi2...
nak geram pun xleh watpe...
sbb mmg xleh bangkang ref 2...
ats padanag die yg betul....
mmg xleh pki tol ref 2

daud said...

heidi>> ref bongok

brutal stailo>>
xda duit a nk g china...
haha. xda org tekan nuff aku.

moyu>>
tu la klu kat luar tembak je ref tu

nadzkyn said...

gila punya ref. terimakaseh atas videonya yeh. ak tak tgk part2 bg kad tu.