Wednesday, August 25, 2010

flamming steamboot

flamming steamboat sunway tadi terbakar dengan semangat omnivor mechanical student berbuka puasa. baru pukul 6.50 pm je, semua orang da beratur panjang giler. budak2 ni pun tak melepaskan peluang. hasilnya, banyak giler seafood and yong tau fu stuff untuk direbus.

bukan steamboat je. ada yang lapar nasi pun gi mencekik nasi dan makanan goreng-goreng lain. yang lagi best ada yang berbuka dengan marshmallow yang disirami sedikit coklat, ada yang makan ice cream dulu, ada juga yang makan biskut panjang cam rocky tu. macam-macamlah senang cerita.

untuk air pulak, aku minum air mangga dan air longan. 2,2 sedap. pastu ada air bandung n teh tadi. pastu ada pulak yang gatal-gatal wat ABC. nafsu masing-masing dah macam apa dah. tak dapat aku nak describe.

yang lagi best, ada yang bukan hanya datang nak makan, datang nak tunjuk skill memasak. haha. macam2 dia campak dalam air rebusan tu. ntah pe rasa aku pun tak tahu. aku give up da. teringin nak makan, tapi tak mampu.

sesapa yang berkenan nak buka puasa or dinner nanti2 kat flamming ni meh usha web site dia.

untuk gambar-gambar, aku kena tunggu en. potograper upload kat fb dulu.

5 comments:

moyu said...

ye la..
mkn sedap2 smpi x igt kat org kat umah da...
huhuhu:(

keryoki said...

ntah..x ingat kat moyu..
haih daud nih..
pok pale kan

DAUD said...

bukan tak ingat,
banyak sangat makanannya,
busy,haha

moyu said...

huh!!
cam slame ni x cukup mkn je...
haha

DAUD said...

slame ni cukup makan,
tapi ritu terlebih makan