Tuesday, January 11, 2011

Ana rafali, Fasha sanda dan Dr. Rozmey

Ana Rafali
Tahniah Ana Rafali menang AJL. Tapi nak buat camne kan, dah ko tak ramai peminat, pulak tu lagu ko susah sangat orang nak faham. terlalu puitis. Pasrah je la orang membenci kau ye.

Tapi sebenarnya, janganlah membenci si Ana Rafali ni, dia tak bersalah, dia nyanyi je, yang bersalah juri-juri tu. Marahlah kat juri ye lepas ni. haha.

Fasha Sanda
Seyes dia ni memang lawa, tapi..................................
Awal-awal tahun dah kecoh gambar pakai bikini. Dan dengan seronoknya banyak surat khabar menayangkan gambar-gambar hot dia. Walaupun dia dah menyesal, tapi kerana dia jugalah, anak penerbit, penulis dan pembaca surat khabar teringin nak berpakaian sebegitu.
kan catik pakai macam ni, udah-udah lah tu pakai seksi-seksi. kalau korang nak tengok dia berbikini, carilah sendri ye.

Dr. Rozmey
Siapa rakyat Malaysia yang tak kenal Dr. Rozmey yang berambut hensem ni? mesti semua dah kenalkan. Mungkin peminat Facebook yang bersedih pada bulan 3 akan datang, akan berterima kasih dengan Dr. Rozmey.

ni memang aku printscreen dari fb dia,
tak ada sebarang photoshop,
Dr, lu memang bercita-cita tinggi,
tapi gua tak minat rambut lu.

8 comments:

moyu said...

huhu
lirik die mmg puitis...
taniah la ana rafali...
da mmg rezeki die...

tntg yg lg 2 org 2 xnk komen...
hahaha

SyafiqaNabila said...

DDR ni macam ada Bipolar la.. Confident level yg teramat tinggi..
hadoyai..

MOFASAD said...

lu jadi yang last tu gua ludah

♥ p a A n i ♥ said...

hahahaha..aku suke die menangggg...yehuuu... rezeki dia kann.

DAUD said...

moyu>> terlalu puitis, susah nk phm,

syafiqa>> blaja la konfiden cam dr rozmey

mofasad>> benci tol ko ngan rozmey e

paani>> knp suke ana mng?

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

jahat juri jahat...

NOOR FATIN said...

fasha sandha makin seksi.. auww

ashall said...

ana rafali menang?? siap kne boo ag taw..haha..juri dah kne suap kot..haha..ntah mane yg sedap nye tah..

fasha sendat lak..emm..lawa.manis.tp...haha..org kate die liar beb..so, kalo dipilih jd calon bini, die org first yg out.get out!! aku benci si sendat tuh..

haaa..dr rozmey atau cendawan..member aku ade gak rambut yg seakan2 die..da selamat da pun...kne pijak..anda bile lg dr. cendaw2an?? haha