Sunday, January 9, 2011

Facebook ditutup bulan 3


uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Facebook akan ditutup pada 15 march 2010. Begitulah yang diberitahu oleh artikel ini.

Kalaulah betul Facebook akan ditutup, macam manalah rakyat Malaysia nak mengisi masa lapang lepas ni. Haha. Macam manalah pulak kita nak buat reunion dengan kawan-kawan lama kan. mesti dah susah.

Disebalik kerisauan itu semua, ramai juga yang menganggap beritu tu palsu. Harap-harap palsulah.
Pengasas facebook tu cakap dia tak mau duit, dia dah penat uruskan facebook, dia nak kehidupan dia yang dulu. Kalau macam tu, aku cadangkan kat Zuckerberg supaya dia jual atau pun sedekah je facebook ni kat sesiapa yang rajin nak mengelolakannya. Ye tak?

house mate aku sorang takut tak boleh main game kalau FB dah tutp. haha.

10 comments:

DuniakuAbstrak said...

kabo angin je nih

zyra j said...

xkan la da xnk duit. die tamak kot. haha

@sm@lin@ said...

haha kalo dy tutup kite sume pegi bekebon reramai!

moyu said...

dsyt penangan fb..
kelam kabut org...
br khabar angin...
haha

babykristal said...

hahahaha..dye lagi pentingkan game erk..

DAUD said...

haha, pape pun lah,
tapi sesiapa yang banyak gambar kat fb, selamatkan lah awal2.

sediakan payung sebelum hujan.

♥ p a A n i ♥ said...

aku pun rase kabo angin je ni. dun wory. hahaha

NOOR FATIN said...

kalau la jual kat aku, aku akan delete smua fb2 org yg aku tak suka..kekekekeke

DAUD said...

delete...... huhu

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

snopes.com buktikan bahawa khabar angin tu memang khabar angin semata-mata...

http://www.snopes.com/computer/facebook/closure.asp