Tuesday, January 18, 2011

Isu payudara Wanita Hari Ini

Aku tak tengok tv, sebab kat rumah ni tak ada tv, kalau ada pun tak kan pernah aku nak tengok Wanita Hari Ini. Baca kosmo barulah tau, yang semalam Wanita Hari Ini ada bincangkan isu membesarkan payudara. Korang suka ke besar-besar? setuju ke dengan membesarkan payudara? Tapi bukan isu tu yang aku nak bincang, jawapan korang terhadap soalan aku tadi terpulang, nak jawab ke tak.

Pastu habis facebook WHI tu menerima macam-macam komen, kosmo pun tak ketinggalan menerima macam-macam call, lain-lain aku tak tau, sebab kosmo state benda tu je. Dengan tiba-tiba je aku terpikir.....

"Orang Malaysia ni belum terbuka lagi dari segi membincangkan isu-isu macam tu, tapi mereka dah terbuka untuk membuka payudara."

3 comments:

NurDawana said...

ucu tgk WHI smlm. org yg ditemuramah tu wartawan media prima gak. mmg besar payudara die.bdn pn besar. tp besar2 pn, mmg sgt terbuka mendedahkan payudara yg sedia besar itu. huh!

~~aKoO~~ said...

erk..xtgk sbb ade kuliah..
isu tuh sensitif kowt..
tp ayt last tuh mmg kena ngan rkyat mesia skang apetah lg golongan artis..

Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

boleh tengok dekat sini... http://www.tonton.com.my/#/home/shows/talk_show/wanita_hari_ini_2011_d22a91c1ee794d5c88449e5b00ec2c2d/episode_11_1bc84bb8900340df82ee9e5b00ec13dd