Monday, January 3, 2011

conan edogawa

setiap pagi aku bangun mesti adik aku tengah layan cerita conan, walaupun aku sering berebut remote astro dengan beliau, tapi tiap pagi juga aku biar kan tali besen itu menayangkan cerita tersebut. sebabnya, saja je aku nak bagi chance kat dia layan cartoon dulu, pastu satu harilah ko jangan harap dapat remote. selain tu, aku pun sebenarnya layan gak cerita conan tu. best....

aku memang respek kat conan tu yang hebat, lagi hebat dari encik mauri, tapi aku lagi kagum dengan kesetiaan kak ran. setia gile dia, even shinichi tak contact dia.
tiba-tiba aku teringin nak jadi conan. dahlah hebat, pastu leh tinggal kat rumah awek aku. haha. biar kan dia rindu kat aku, sebab tak leh lah bongkar rahsia kan, nanti aku kena halau dengan en mauri. haha.

apalah aku ngarut ni. haish. oh, inikah entry tahun baru aku? damn.....
extra: memang aku rindu, tapi aku lagi suka biarkan dia merinduku.


5 comments:

moyu said...

mendalam...
hahaha
mn adil...
rindu kn sme rata la...
tp ran mmg setia...
n die xde la hdp sedih je...
die igt n sentiasa positif sinichi pun igt die...
huhuhu

DAUD said...

tapi memang pun conan ingat dia, haha

~roslinda~ said...

wah part extra tu!:P

ayeDo Roslan said...

dey tambi..
mane new year resolution?
takde ka?

DAUD said...

roslinda> extra tu point paling penting. haha

ayed> new year ke apa ke, xda makna semua tu. huhu