Saturday, January 15, 2011

Angry Birds untuk PC


First time aku main game ni kat Ipod Touch member aku. Pergh best giler. Tapi apakan daya, aku tak mampu beli Ipod touch mahupun Iphone.

Pastu tengok pulak kawan aku main kat HTC dia. Pergh dah maju da angry bird ni. Ada kat HTC lak.

Semalam, aku tengok pulak kawan aku main kat komputer. Pergh lagila teruja aku. Dengan semangat ingin tahu dan ingin main, aku search dan search game ni di internet. Tak main la yang kena bayar-bayar kan. Mana ada duit nak bayar. Cari la yang free.

Penat cari, akhirnya jumpa gak link.
Nah ambik link ni, download, download....

Kepada siapa yang tak tahu game ni macam mana, tengok video bawah ni.

4 comments:

~~aKoO~~ said...

erk??
game ke??

noure said...

aku lebih suka maen kat laptop dari ipod. pastuh kalo dah stat maen susah nak stop arghhhhh.
aku benci babi! hahahahha

DAUD said...

akoo> haah, game. download a, best

noure>> benci babi juga. haha

♥ p a A n i ♥ said...

weii best kott game ni.trimasss
hahahahahhaa
bersame2 hapuskan babi dlm game ni!!! wkakakka